Kuinka ostaa rengas halvalla?

By superrally.fi


Posted On 29 Aug 17 - 01:08:27Auton omistaminen aiheuttaa runsaasti kuluja. Vakuutukset, bensa ja auton kunnossapito sekä mahdollinen korjaaminen vievät yllättävän paljon rahaa, minkä vuoksi moni pienituloinen yrittääkin sinnitellä mahdollisimman pitkään ilman omaa autoa. Auton omistaminen kuitenkin helpottaa elämää huomattavasti ja auton aiheuttamissa kuluissa on mahdollista säästää, jos tietää mitä tekee. Kun tavoitteena on löytää rengas halvalla, kannattaa ottaa huomioon muutamia seikkoja, joista kerromme lisää tällä sivulla.

Kun tavoitteena on ostaa rengas halvalla, ei kannata ostaa sikaa säkissä

Jos olet ostamassa vain yhden renkaan ja jos tavoitteena on löytää rengas halvalla, on tärkeää valita ostettava rengas huolellisesti. Renkaan tulisi olla täsmälleen samaa mallia kuin autossa olevat muut renkaat. Jos autoon ostetaan erilaisia renkaita, vaikuttaa tämä auton ajettavuuteen negatiivisella tavalla. Varmista myös, että ostamasi rengas on hinta-laatusuhteeltaan hyvä.

Vertaile ja kilpailuta erilaisia rengasvaihtoehtoja

Kun tavoitteena on ostaa rengas halvalla, on tärkeää vertailla ja kilpailuttaa erilaisia rengasvaihtoehtoja. Suosittelemme käyttämään luotettavia ja suosittuja verkkokauppoja, kun tavoitteena on löytää rengas halvalla. Nykyisten verkkokauppojen tuotevalikoimat sekä hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset eikä enää välttämättä ole mielekästä hakea renkaita vaikkapa Venäjältä. Moni nykyisistä Suomessakin toimivista verkkokaupoista omaa suorat yhteydet Keski-Euroopassa toimiviin renkaiden suurvalmistajiin.

Haluttaessa ostaa rengas halvalla ei kannata vertailla ainoastaan renkaiden hintoja, vaan mukaan kannattaa laskea myös renkaiden toimituskustannukset. Joissakin verkkokaupoissa toimituskulut saattavat olla jopa ilmaiset, mikä kannattaa huomioida vertailtaessa renkaiden hintoja. Toisaalta jossakin toisessa verkkokaupassa saattaa olla myynnissä haluamasi kaltainen rengas halvalla hinnalla, mutta sen toimittaminen haluamaasi toimituspisteeseen tai kotiisi saattaa maksaa jonkin verran ja lisätä näin renkaan hankinnasta aiheutuneita kuluja. Osa renkaita myyvistä verkkokaupoista saattaa tarjota myös erilaisia oheispalveluja, joten kannattaakin tutustua verkkokaupan tarjontaan tarkkaan.


messages.blogsearch

messages.blogcategories