Miksi kannattaa hankkia edulliset kitkarenkaat netistä?

By superrally.fi


Posted On 29 Aug 17 - 01:08:27Kitkarenkaista on monenlaista hyötyä ja löytäessäsi laadukkaat renkaat mahdollisimman edullisesti, parannat ajoturvallisuuttasi huomattavalla tavalla menemättä kuitenkaan konkurssiin uusien renkaiden vuoksi.

Mistä kannattaa hankkia edulliset kitkarenkaat netistä?

Ehkä vaikutut seuraavassa kappaleessa mainituista kitkarenkaiden hyvistä ominaisuuksista ja haluat hankkia omaankin autoosi sellaiset. Mistä sitten kannattaa hankkia edulliset kitkarenkaat netistä, jotta tulee tehneeksi hyvät kaupat? Kannattaa ehdottomasti suosia sellaisia verkkokauppoja, joilla on pitkä kokemus alalta. Esimerkiksi Nordenrengas on hyvä valinta halutessasi ostaa edulliset kitkarenkaat netistä.

Millaisia hyötyjä on siitä, että hankin edulliset kitkarenkaat netistä?

Kun hankit edulliset kitkarenkaat netistä saat samalla runsaasti aivan uudenlaista hyötyä autoiluusi liittyen. Kitkarenkaissa on paljon hyviä puolia, vaikkakin erittäin jäiselle talviselle tielle kannattaakin useimmiten valita mieluummin nastarenkaat kitkarenkaiden sijaan.

Joissakin maissa nastarenkaiden käyttö on kuitenkin kiellettyä. Jopa joissakin ruotsalaisissa kaupungeissa on kiellettyä ajaa nastarenkailla, jolloin kitkarenkaat ovat oikeastaan ainoa turvallinen vaihtoehto talvisille teille. Myös Suomessa joillakin alueilla ajettaessa kitkarenkaat saattavat olla nastarenkaita parempi vaihtoehto. Tällainen tilanne saattaa olla esimerkiksi eteläisessä Suomessa sekä maamme rannikkoalueilla, joissa ilmasto on aivan erilainen kuin maan pohjoisosassa.

Eräs kitkarenkaiden hyvä ominaisuus on se, että niitä voi käyttää jo syksyn alussa. Samoin niillä voi ajaa vielä, vaikka kevät olisikin jo pitkällä. Tämä johtuu siitä, etteivät lait rajoita kitkarenkaiden käyttöä. Tästä on hyötyä erityisesti sellaisissa tilanteissa, joissa ensimmäiset lumikuurot yllättävät autoilijan tai kevätsäässä otetaankin takapakkia pakkasen muodossa.

Moni on myös sitä mieltä, että kitkarenkaiden ajo-ominaisuudet ovat paremmat kuin tavallisten nastarenkaiden ajo-ominaisuudet ajettaessa lumisella tiellä. Koska kitkarenkaat on valmistettu kumisekoitteesta, joka on pehmeämpää kuin nastarenkaissa käytetty kumisekoite, on niillä joidenkin mielestä helpompi ajaa talven vaihtelevissa ajo-olosuhteissa, joissa renkaat joutuvat selviytymään niin lumesta, loskasta kuin kuivastakin ajokelistä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kitkarenkaat kuluvat nopeasti, jos ajat niillä kovalla sekä kuivalla alustalla.


messages.blogsearch

messages.blogcategories